× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
i_ganchev
12 февруари 2019

Ако е възможно да се вмъкнат нови шеги в шишето, тъй като тези са крайно малко.
Пример - кафе, камшик емотикона , прегръдка... нещо по-раздвижено.
Заложените в момента шеги започнаха да доскучават. Би било добре да има по-голямо разнообразие емотикона

Fatalna_13
01 март 2019

И аз подкрепям идеята ,освен кафе мога да допълня една тортичка .

Флирта
01 март 2019

Да наистина трябва нови шеги да се направят като например уиски водка шампанско или нещо по така емотикона

sweeetdevil
01 март 2019

Да , и аз съм за идеята за нови шеги като шамари , камшици ,торта, прегръдка ,гъделичкане.
Ще стане много по интересно и забавно! емотикона

water_girl
01 март 2019

емотикона идеята нови шеги да предложим кафенце гъделичкане прегръдки камшици щте интерестно доста нас потребителите емотикона

_Darknnesss_
01 март 2019

Подкрепям идеята за нови шеги и закачки,мисля че много ще се забавляваме емотикона

02 март 2019

Подкрепям идеята ви за най приятните нови емотиконки да бъдат свложени с много любов от сърце емотикона

_p_o_l_i_
02 март 2019

И аз също, нека има нещо ново, за да е по-интересно и забавно ... емотикона

SVETIVALENTIN
05 март 2019

Едно време някога в играта шише имаше възможност да се пуска звук и камера и беше много забавно. Имали шансове да се върнат тези екстри ?

-Black-Swan-
05 март 2019

SVETIVALENTIN , към момента не се предвиждат тези екстри .

sweeetdevil
04 април 2019

Здравей те , интересно ми е дали ще помислите да вмъкнете нови шеги. емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах